Trøndelag Ortopediske Verksted utvikler, fremstiller, tilpasser og vedlikeholder ortopediske hjelpemidler. Dette er individuelt tilpassede hjelpemidler som skal erstatte tap av legemsdel, eller gjenopprette eller bedre tapt funksjon i et bevegelsesorgan. Hjelpemidlene består av proteser, ortoser og ortopedisk fottøy. Vi har hovedkontor i Trondheim og avdelinger i Ålesund og Namsos, samt reisevirksomhet til Levanger, Orkdal, Volda og Mork. Vi er i dag vel 60 ansatte.
Fra april er vi å finne i nyoppussede lokaler i Prof. Brochs gate (Trikkestallen) ved St. Olavs hospital.

Last ned annonse som PDF

Vårt verksted i Trondheim fremstiller ortopediske hjelpemidler individuelt tilpasset den enkelte pasient, etter ortopediingeniørs anvisning. Hjelpemidlene produseres i plast/kompositt, metall, lær/skinn, tekstil, silikon og med prefabrikkerte komponenter. Verkstedleder inngår i ledergruppen, og rapporterer til adm. direktør. Verkstedleder har personalansvar for ca 20 fagarbeidere.

Da vår nåværende verkstedleder går av med alderspensjon, søker vi hans etterfølger som har

  • erfaring med og interesse for personalledelse
  • erfaring i å styre håndverksproduksjon
  • fagbrev og erfaring innen ortopediteknikk eller annet håndverk

Du vil selv delta noe i produksjonen. Dersom du ikke har fagbrev som ortopeditekniker, legges det til rette for at du kan avlegge fagprøve.

Du er en tydelig leder, er ryddig, og har god gjennomføringskraft og gode samarbeidsevner. Du må beherske norsk godt muntlig og skriftlig. Vi tilbyr lønn etter avtale og gunstig arbeidstidsordning.

Spørsmål om stillingen rettes til adm. direktør Mette Vestli eller personalsekretær Nina Lill Trotland, telefon 73 84 56 30.

Søknad med CV sendes til nlt@tov.no innen 22.februar 2019.